2021. április 10., szombat 10:20

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. április 10., szombat (OS) - Nem a Facebook mostani korlátozása a cenzúra

        Elvtelen és álszent a Fidesz és a balliberális tömb politikusainak az aggódása a Facebook cenzúrája miatt, hiszen a Mi Hazánkat és annak elnökét már évek óta és nagyságrendekkel jobban sújtja ez az elképesztő gyakorlat, és ezt senki még csak szóvá sem tette. Most csak a Facebook profitéhsége látszik, hogy a pártok költsenek náluk hirdetésre milliárdokat, ha meg akarnak jelenni a követőik hírvonalán, miután a koronavírusból hasznot húzó multicég felbátorodott azon, hogy a Mi Hazánk Mozgalom által szorgalmazott járványszolidaritási adóját nem támogatja a többi párt.
     A politikusok most tiltakoznak, de nem a demokráciát meg a szólásszabadságot féltik valójában, hanem csak saját magukat. Csak az érdekli őket, hogy a saját propagandájukat minél több emberhez eljuttassák, hiszen csendben voltak, sőt magukban még örültek is, amikor egy megválasztott polgármester, egy párt listavezetőjének több mint 200 ezer követővel rendelkező oldalát minden előzmény nélkül, minden demokratikus elvet feladva, egy választási kampányban törölte a cenzúra, sőt a nevét sem írhatjuk le két éve. Tehát, kedves most aggódó politikusok, volt már ilyen, hogy a Facebook beavatkozott egy magyar választásba. Akkor miért volt csendben mindenki, s miért nincs törvény a Facebookra még mindig? Az miért nem fájt sem Karácsony Gergelynek, sem Jakab Péternek, sem Dömötör Csabának, sem Hollik Istvánnak?

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.