2021. április 10., szombat 11:18

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. április 10., szombat (OS) - Kormányváltást! Korszakváltást!

        A Magyar Szocialista Párt – széles körű szakértői hátterére alapozva, és kormányzati tapasztalatainak figyelembe vételével – elkészítette és a honlapján nyilvánosságra hozta előválasztási programját, "Kormányváltást! Korszakváltást! – Szabad, igazságos, szolidáris Magyarországot!" címmel.
     Az MSZP szerint 2022-ben többre lesz szükség, mint kormányváltásra! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.
     Mostanra megteremtettük a teljes körű ellenzéki együttműködés technikai feltételeit: eldöntöttük, hogy a demokrata választási szövetség pártjai közös listán, közös programmal, közös jelöltekkel és közös miniszterelnök-jelölttel készülnek a Fidesz leváltására. Mert hisszük, hogy a jelenlegi hatalom választások útján még leváltható: a 2019-es önkormányzati választáson a Fidesz legyőzhetetlenségének mítosza össze is omlott.
     A Magyar Szocialista Párt küldetése az együttműködésen belül az, hogy képviselje a humanizált gazdaság, az igazságosabb elosztás szociáldemokrata programját.
Néhány hónap múlva előválasztásokat tartunk, ahol eldönthetjük, hogyan formáljuk normális országgá közös hazánkat.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.