2021. április 10., szombat 11:18

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 10., szombat (OS) - Kormányváltást! Korszakváltást!

        Kidolgoztunk egy tervet, amivel egy igazságos, esélyteremtő államot hozhatunk létre! Olyan országot, ahol a kormánytól független az igazságszolgáltatás, szabad a sajtó, nem vegzálják a civileket, békén hagyják és segítik a művészeket, tudósokat. Olyan országot, ahol nemcsak a tehetősek számára adott az érvényesülés lehetősége, hanem mindenkinek esélye van a boldogulásra. Egyenlő esélyeket akarunk az oktatásban és a gyógyulásban, európai szintű béreket, megélhetést biztosító nyugdíjakat. És igazságot a közös terhek viselésében. Olyan országot, ahol nem lehet gyarmatosítani a Balatont, nem lehet eljátszani gyermekeink jövőjét.
     A Magyar Szocialista Párt ezzel a programmal kíván hozzájárulni a demokrata választási szövetség közös programjának megalkotásához, amelyet a párt eljuttatott a demokrata választási szövetséget létrehozó pártok vezetői részére is.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.