2021. április 16., péntek 16:21

A Magyar Orvosi Kamara közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 16., péntek (OS) - HELYI MEGOLDÁSOK COVID IDEJÉN - A Magyar Orvosi Kamara elnöksége elkezdi gyűjteni és nyilvánosságra hozni a helyben kialakított jó gyakorlatokat, hogy más intézmények is tudják ezzel javítani az ellátás minőségét, szervezettségét, az egészségügy dolgozóinak mindennapjait.

Ezek a helyi jó gyakorlatok általában rejtve maradnak, nincs meg a fórum, ahol közkinccsé válhatnak, hogy mások is meríthessenek ötletet belőle.
Ezért a Magyar Orvosi Kamara elnöksége elkezdi gyűjteni és nyilvánosságra hozni ezeket a helyben kialakított jó gyakorlatokat, hogy más intézmények is tudják ezzel javítani az ellátás minőségét, szervezettségét, az egészségügy dolgozóinak mindennapjait.
Azért, hogy ezek a jó ötletek, új megoldások minél szélesebb körben hasznosulhassanak, kérjük, hogy aki megosztásra alkalmas jó gyakorlatról, helyi megoldásról tud, az írja meg a helyimegoldasok@mok.hu e-mail címre.
Várjuk, hogy
-     az egészségügyi intézmények dolgozói, vezetői osszák meg az általuk kidolgozott és jól működő gyakorlatokat,
-     az önkormányzatok, egyházi és alapítványi fenntartók osszák meg az általuk bevezetett és bevált új megoldásokat,
-     és várjuk továbbá azt is, hogy a betegek írjanak arról, hogy az ellátás vagy az oltás során milyen olyan ötlettel, szervezési megoldással találkoztak, ami jobbá, gördülékenyebbé, informáltabbá tette az ellátást.

Kiadó: Magyar Orvosi Kamara