2021. április 19., hétfő 14:07

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2021. április 19., hétfő (OS) - Üzenet a szombathelyi Fidesznek: a napfény a legjobb fertőtlenítő -

Illés "Segal" Károly, a Fidesz szombathelyi frakcióvezetője ma sajtótájékoztatót tartott, amelyre bátor módon kettő olyan sajtóterméket hívott meg, amelyek közül mindkettő a Fidesz tulajdonában áll.

Ezen az eseményen a körzetében megbukott politikus több a magyar nyelv és a logika szabályai szerint értelmezhetetlen állítást fogalmazott meg. Állításainak lényege az volt, hogy a szombathelyi Fidesz tagjainak lelki fájdalmat okozott, hogy a tulajdonomban álló újság leírta mennyi közpénzhez jutott politikai hűségükért cserébe a helyi Fidesz több tagja.

Bár lelki fájdalmuk egy fontos magánügy, a szombathelyieknek joguk van tudni kiket és miért fizettek az ő adójukból. Lehet, hogy ez meglepő lesz, de Hende Csaba utasításainak követése nem egyenlő a közérdekkel.

A 2022-es választásokon egyszerű kérdésre kell felelni a szombathelyieknek: engedik-e Hende Csabának továbbra is, hogy hűbérbirtokként tekintsen a városra?

Addig is tiszta helyzetet fogunk teremteni, hiszen a napfény a legjobb fertőtlenítő.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője