2021. április 20., kedd 11:03

A Bátor Tábor Alapítvány közleménye
    Budapest, 2021. április 20., kedd (OS) - Podcasttel jelentkezik a Bátor Tábor. A kéthetente jelentkező beszélgetéssorozatban az alapítvány a mentális egészségmegőrzés terén szerzett 20 éves tapasztalatán és ismert emberek, szakértők, érintettek történetein keresztül járja körül az örök kérdést: hogyan legyünk jól?

    A huszadik születésnapját ünneplő Bátor Tábor Alapítvány már több mint 10 000 súlyosan beteg gyereknek és családjának bizonyította be: bármilyen zordak is a fejünk felett tornyosuló viharfelhők, a felhők felett mindig süt a nap! Április 20-án debütáló podcastjük a megszámlálhatatlan gyógyító élmény és az emberfeletti kihívásokat legyőző családok példájából merítve nyújt segítséget a mindennapi nehézségekhez, gondolkodik velünk belső békéről, bátorságról, lelki egészségről.  

A Felhők felett első adásában a műsorvezetők, Tüske Ferenc, a Radiocafe rádiósa és a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Julianna Dr. Solt Ágnes kriminológussal, az Országos Kriminológiai Intézet tudományos főmunkatársával és Hegedűs Péterrel, egy gyerekkori daganatos betegségen átesett táborozóval vitatják meg, mit jelent a bezártság a koronavírus idején négy fal közé szorult embernek, a börtönbüntetését töltő elítéltnek, vagy egy 80 napra üvegdobozba zárt, súlyosan beteg gyereknek?

A podcast első epizódja meghallgatható a Digitális Bátor Tábor Stég helyszínén vagy a legismertebb zene- és videómegosztó csatornákon.

     Kiadó: Bátor Tábor Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.