2021. április 21., szerda 08:16

A Hungarian Business Leaders Forum közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 21., szerda (OS) - Az esemény különlegessége, hogy az előadásokat követően valamennyi kerekasztal beszélgetésen képviselteti magát a négy ország valamely kiemelkedő szakértője, így egymás tapasztalatait meghallgatva közösen fejlődhet a fenntartható befektetések irányába a régiónk.

A nagy nemzetközi vállalatok döntő többsége már a vállalati kultúra részéve tette az ESG irányelveket. Sok hazai tőzsdei vállalat is példaértékű, de a HBLF (Hungarian Business Leaders Forum) szervezésében létrejövő esemény döntő fontosságú lehet azok számára, akik egy-egy területen még nem tudták átültetni a gyakorlatba a fenntartható befektetési működést. Inspiráló történeteket és gyakorlati példákat fognak bemutatni az egész világban jegyzett szakértők, akik között olyan nevek találhatók, mint:
- Jamniczky Zsolt, a HBLF igazgatója és az E.ON Hungária Csoport igazgatósági tagja,
- Remy Briand, az MSCI ESG vezetője és végrehajtó bizottságának tagja,
- Jason Channell, a Citi ügyvezető igazgatója, a fenntartható pénzügyek vezetője,
- David Radermacher, az E.ON SE fenntarthatóság és klímavédelmi alelnöke,
- Mirjam Staub-Bisang, a BlackRock svájci leányvállalatának ügyvezetője,
- Alastair Teare, a Deloitte Central Europe kockázati tanácsadó üzleti vezetője,
- Oliver Marchand, Climate Risk Center ESG kutatási központjának globális vezetője,

Kiadó: Hungarian Business Leaders Forum