2021. május 4., kedd 17:21

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2021. május 4., kedd (OS) - Újabb nap, újabb nyertes perek a hazug kormánymédia ellen

    A fideszes lakájsajtó szinte minden, az ellenzékről tett állításáról rendre kiderül, hogy szemenszedett hazugság. Ma Jakab Péter és Rig Lajos is pert nyert a propagandamédiával szemben.

Jakab Péter a TV2-től kért helyreigazítást azért, mert az érthetetlen módon "Tények" címmel illetett viccműsorban azt mondták róla, hogy igénybe veszi a járványhelyzet miatt létrehozott hitelfizetési moratóriumot. Mivel ebből egy szó sem volt igaz, a fideszes szennycsatorna pedig magától nem volt hajlandó helyesbíteni, most a bíróság kötelezte őket erre elsőfokú ítéletében, egyúttal százezres perköltség megfizetésére is utasította őket.

Tapolca és környékének országgyűlési képviselője, Rig Lajos pedig azért nyert immáron jogerősen pert a Mediaworks ellen, mert a Faktor nevű portáljukon hazudták róla, hogy a DK-s Czeglédy Csaba támogatta a kampányát.

A Jobbik politikusai továbbra is mindent megtesznek a kormány hazugságainak leleplezéséért, ezért is indítanak mindig pert az igazság kiderítése érdekében. Azt pedig garantáljuk, hogy a kormányváltás után a választók átverésének nem állami kitüntetések lesznek a következményei.

A tolvajok a közpénzt lopják el mindannyiunktól, de nem különbek azok sem, akik az igazságot. Mi mindkettőt visszaadjuk!

Jobbik Magyarországért Mozgalom, a magyar néppárt!


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.