2021. május 5., szerda 13:12

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. május 5., szerda (OS) - Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett a Groupama Aréna fejlesztése - A kormánynak tűpontosan sikerült eltalálni, hogy a válság közepén megint mire kell elszórni a pénzt

    Egy kedd este megjelent kormányrendelet szerint nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánították a Groupama Aréna fejlesztését. Decemberben már a stadion 3 milliárd forintot kapott a kormánytól, és most újabb kedvezményekben részesülnek.

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy a kormánynak már megint ilyen tűpontosan sikerült eltalálni, hogy mire kell újabb milliárdokat költeni, és mi az, ami kiemelt jelentőséggel bír. Orbánéknak mellékes, hogy összeomlik a gazdaság, hogy mekkora katasztrófa van az egészségügyben, hogy hány család megy tönkre. Nekik a stadion és a kreatív költekezés a fontos, nekünk, európai magyaroknak ezzel szemben az emberek, és ezt a 2022-es kormányváltás után be is fogjuk bizonyítani.

Ráczné Földi Judit

A DK elnökségi tagja
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.