2021. május 5., szerda 15:28

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. május 5., szerda (OS) - Online egyetemjárást tartott Stumpf István kormánybiztos

    Sikeresen zajlott az első online egyetemjárás, amelyen Prof. Dr. Stumpf István kormánybiztos az újonnan modellt váltó egyetemek polgáraival folytatott párbeszédet az átalakulás részleteiről.

A javuló járványügyi adatok ellenére Dr. Stumpf István a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos 2021. május 3-án és 4-én online formában látogatta meg a most modellt váltó intézményeket, és beszélgetett az egyetemek polgáraival.

Az online találkozó során Dr. Stumpf István tíz, újonnan modellt váltó egyetemre látogatott el: a Debreceni Egyetemre, a Nyíregyházi Egyetemre, a Testnevelési Egyetemre, az Óbudai Egyetemre, a Szegedi Tudományegyetemre, a Magyar Táncművészeti Egyetemre, a Semmelweis Egyetemre, a Pécsi Tudományegyetemre, a Dunaújvárosi Egyetemre és a Budapesti Gazdasági Egyetemre. Ezek során több mint 2550 egyetemi polgár találkozott a kormánybiztossal, hogy közvetlenül tegyék fel kérdéseiket.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.