2021. május 10., hétfő 09:40

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének közleménye
    Budapest, 2021. május 10., hétfő (OS) - A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége 1997 óta, hagyományaihoz hűen a 2021. évben is ünnepi szakmai programot szervez a Telefonos Nap alkalmából. A központi rendezvénynek Szeged városa ad otthont. A szakmai konferencia előadói ebben az évben egy időutazás (múlt - jelen - jövő) keretében tekintik át a Magyarországon több mint 50 éves múlttal rendelkező lelki elsősegély telefonszolgáltatás legfontosabb állomásait, kiemelve a 10 éve bevezetett 116-123 egységes hívószámhoz kapcsolódó tapasztalatokat.

    A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) által szervezett 2021. évi Telefonos Nap központi rendezvénye a szövetség idén jubiláló szegedi önkénteseinek szervezésében valósul meg, személyes és online formában.

A LESZ 24 magyarországi és határon túli tag- és társszolgálatainak önkéntesei helyi szakmai programokkal is tisztelegnek a SZOLGÁLATOT végzők előtt.
A központi rendezvényen, Szegeden a szervezetet ért változások, azok eredményei, hatásai kerülnek előtérbe, míg a Kecskeméten megrendezésre kerülő városi szakmai programon a koronavírus hatásairól hallgathatnak meg előadást a résztvevők.

     Kiadó: Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.