2021. május 10., hétfő 11:56

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. május 10., hétfő (OS) - A mentők napjára

    Május 10-e a mentők napja Magyarországon, a mai napon mondunk köszönetet mindazoknak, akik egész évben készen állnak a bajba került honfitársaink megsegítésére. Megbecsülés és tisztelet illeti őket, és ebben a rendkívül nehéz időszakban még inkább kijár az elismerés azoknak, akik az első vonalban harcolnak a járvány ellen!

Sajnálatos módon azonban az egészségügyben dolgozni már a koronavírus-járvány előtt is rendkívüli kihívást jelentett. Rengeteg túlóra, alacsony fizetések és rendkívül rossz munkakörülmények jellemezték már korábban is a mentők mindennapjait. A tarthatatlan állapotok és rendkívüli terhelés ellenére azonban az életmentők emberfeletti teljesítményt nyújtva hősiesen helytállnak.

Az MSZP kiáll az egészségügyi dolgozók, így a mentősök mellett is, továbbá úgy gondolja, hogy mindenkinek hozzá kell jutnia az egységesen jó színvonalú egészségügyi ellátásokhoz, függetlenül attól, hogy hol él, és milyen a jövedelmi helyzete!

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.