2021. május 11., kedd 10:46

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. május 11., kedd (OS) - Jakál Adriennt indítja Sopronban a Párbeszéd és az MSZP!

    Nap mint nap kemény küzdelmet vív a hatalom embereivel Jakál Adrienn Sopronban, de a harcok csak erősítik őt: eltökélt szándéka, hogy megtörténjen a változás, és 2022-ben már az emberek hatalmáról szóljon a helyi politika.

Tavaly szeptember óta Jakál nem csupán soproni önkormányzati képviselőként dolgozik, hanem már országos politikai feladatokat is vállal a Párbeszéd elnökségének tagjaként. Sosem riad meg a munkától és a konfliktustól: dinamikus, tapasztalt jelöltként a legesélyesebb arra, hogy legyőzze a Fidesz jelöltjét.

Politikusként Jakál Adrienn tiltakozott a leghatározottabban a Fertő tó melletti beruházás visszásságai ellen: ez az a hely, ahol az államnak Mészáros Lőrinc épít közpénzen. Településmérnökként is jól tudja, milyen problémákat okoznak a Fidesz pénzszerző ingatlanberuházásai Sopronban és környékén, és mindent megtesz azért, hogy fellépjen a brutális, a környezetet is romboló hatalmi nyomulással szemben. Folyamatosan harcol azért, hogy az önkormányzat az ingatlanberuházásoknál maximális figyelmet fordítson az infrastruktúra kiépítésére is, hiszen az ott élők érdekei a legfontosabbak, azok semmilyen formában nem sérülhetnek. Jakál petíciót is indított, követelve a Fertő tó, a Várkerület, a Lővérek és a Széchenyi tér rossz tervezési gyakorlatának leállítását.

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.