2021. május 11., kedd 12:44

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. május 11., kedd (OS) - Brutálisan elszálltak az árak Magyarországon, Orbánék nyolcéves rekordot döntöttek meg az inflációval

    A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján áprilisban több, mint 5 százalékkal nőttek a fogyasztói árak Magyarországon. Ilyen mértékű növekedés 2012 óta nem volt nálunk, különösen megdrágultak az élelmiszerek és brutálisan megemelkedett az üzemanyag ára.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbánék szégyene, hogy ilyen mértékű infláció dübörög Magyarországon. A teljesen alkalmatlan gazdaságpolitika, a nullás válságkezelés, és az ország kifosztása mind oda vezetett, hogy a magyar családok tönkremennek, mert nem tudják megfizetni az egyre emelkedő árakat. Mi, európai magyarok nem ilyen jövőt szánunk az embereknek, ezért kell 2022-ben leváltanunk a tolvaj Orbán-kormányt, hogy végre kiszámíthatóan, európai színvonalon, biztonságban élhessenek a magyarok.

Varju László alelnök, DK

A Parlament Költségvetési Bizottságának elnöke

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.