2021. május 12., szerda 08:44

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. május 12., szerda (OS) - A rendőrség kitiltotta a Pride-ot az Andrássyról, a Bajcsyról és a Deákról a Mi Hazánk bejelentése miatt

A BRFK kitiltani kényszerült a Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről a Mi Hazánk korábbi bejelentése és a Kúrián sikerrel járt jogorvoslata miatt, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út - Deák tér útvonalon nem vonulhatnak az LMBTQP-propagandisták a rendőrség végleges határozata szerint.

Karácsony Gergely bánatában a szivárványos zászlaját félárbocra eresztheti. Bár a kormány által irányított rendőrség múlt héten a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltotta be, a Kúria ítélete szerint ez jogsértő volt, és elsőbbséget élvező, érvényes benyújtásként fogadtatták el az általam bejelentett gyűlést, ezért kényszerült a BRFK új határozatot hozni.

Nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese