2021. május 12., szerda 12:12

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. május 12., szerda (OS) - Gér Mihályt indítja a Párbeszéd és az MSZP a Pest 10-es választókerületben!

    Több diplomája van, de sosem felejti el, hogy nem a diploma teszi az embert: szót ért bárkivel, akár egy tévéműsor vendége, akár egy mélyszegénységben élő családhoz visz adományt.

Régóta képviseli: közösen kell legyőzni az Orbán-rendszert, hogy javuljanak a megélhetés feltételei, és jusson elég pénz az egészségügyre is. Tűrhetetlennek tartja, hogy miközben Orbán Viktorék kétmilliárd forintért építenének a Puskás Arénába alagutat, választókerületének számos útja kriminális állapotban van, és a vasútfelújításokat is túl sokáig halogatta a kormány.

– Gér Mihály önkormányzati képviselőként is bizonyította, hogy rengeteget tesz az emberekért: ilyen alázattal szolgáló politikusokra van szükség az Országgyűlésben is – mondta Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, főpolgármester.

– Csak azt tartja szem előtt, miben segíthet, mit lehet tenni, és kemény helyzetekben is állja a sarat: sok olyan politikusra lenne szükség, mint Gér Mihály – tette hozzá Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője.

Párbeszéd Sajtó

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.