2021. május 13., csütörtök 18:48

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. május 13., csütörtök (OS) - Ha a haverok vagyonosodása a tét, a Fideszt nem érdeklik a következmények -

    A rendszerváltás utáni évtizedek egyik leggátlástalanabb és legtisztességtelenebb törvényjavaslatát készül elfogadtatni a Fidesz, mondta online sajtótájékoztatóján Csárdi Antal, az LMP frakcióvezető-helyettese. A politikus szerint a Fidesz-KDNP annyira fél már a 2022-es választási vereségtől, hogy az élet minden területén igyekszik átjátszani a közvagyont a saját emberi kezére.

A parlament elé került a magyar jogtörténet egyik legostobább, legátgondolatlanabb és legtisztességtelenebb törvényjavaslata, amit nem más nyújtott be, mint Böröcz László, a Rogán-féle ingatlanmutyikkal terhelt 5. kerület egykori alpolgármestere. Nem is okoz csalódást senkinek, hisz csak hozza a formáját.

A törvényjavaslat arra kötelezi az önkormányzatokat, hogy bérlakásaik eladását lehetővé tegyék a bérlők számára – szemérmetlenül alacsony árakon. Így például egy jobb helyen lévő 100 milliós lakás, már akár 10 millió forintért is vihető lesz. Ez pedig elfogadhatatlan.

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.