2021. május 15., szombat 12:52

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye
    Budapest, 2021. május 15., szombat (OS) - Semmilyen kórházat nem akarunk bezárni!

Újabb szándékos rágalmazás és félremagyarázás történt a baloldal részéről! Semmilyen kórházat nem akarunk és nem is fogunk bezárni. A kórházbezárás a Gyurcsány-kormány programja volt! Kunetz Zsombornak mint egészségügyben jártas elemzőnek pontosan tisztában kell lennie, hogy a minisztérium szokásos évi körlevelében mindig megkérdezi az egészségügyi vezetőket, hogy a lakosság aktuális egészségügyi helyzetében milyen ellátásra van szükség minőségileg és mennyiségileg egyaránt. Ez soha nem eredményezett kórházbezárást és most sem fog! Mi a Gyurcsány-kormánnyal ellentétben az egészségügyi dolgozókkal történő együttműködésben gondolkodunk, hogy az intézmények bevonásával a betegek a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek.

Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma