2021. május 17., hétfő 09:52

A Magyar Természetjáró Szövetség közleménye
    Budapest, 2021. május 17., hétfő (OS) - Gerecse 50 teljesítménytúra - ismét új időpontra halasztva

    A Magyar Természetjáró Szövetség mint az egyik legismertebb hazai teljesítménytúra, a nagy múltú Gerecse50 szervezője ezúton értesíti a természetjárás szerelmeseit, hogy az idei Gerecse teljesítménytúra időpontja ismét változik.

A jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések szerint szabadidős tömegsport eseményt egyelőre nem lehet tartani, így a szervezők újabb időpontot jelöltek ki. Az augusztus utolsó hétvégéjére áttett teljesítménytúra két napos lesz, szombaton az 50 km-es táv, vasárnap a 10, 20 és 30-as táv szerelmesei indulhatnak útnak. A tatabányai rajt-cél helyszínen a szervezők érintkezésmentes rajtoltatást szerveznek, az erdei ellenőrzőpontokon is digitális ellenőrzést vezetnek be, előtérbe helyezve a teljesítménytúrázók egészségének maximális védelmét.

A kétnapossá nőtt közösségi eseménnyel a  Gerecse erdeinek terhelését is minimalizálni  szeretnék a szervezők, a rendezvényre ugyanis nyolcezer nevezőt várnak.

Bővebb információ az esemény honlapján érhető el.


     Kiadó: Magyar Természetjáró Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.