2021. június 19., szombat 09:07

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. június 19., szombat (OS) - A szocializmus gondolatának népszerűsítése és a havi nettó 250.000 forintos minimálbér bevezetését támogató aláírások gyűjtése végett országos gyalogtúrát tartó Székely Sándor, országgyűlési képviselő, az ISZOMM pártigazgatójának Nógrád megyei programja véget ért.

        A politikus Zabar, Somoskőújfalu, Karancslapujtő és Drégelypalánk meglátogatása mellett a megyeszékhelyen, Salgótarjánban mutatta be a két nógrádi országgyűlési választókerületben induló jelöltet, Krizs Norbertet (Nógrád 01.) és Barta Lászlót (Nógrád 02.)
     "Büszke vagyok arra, hogy két kiváló, megyeszerte jól ismert munkásember vállalta a nógrádi jelöltséget, a szocializmus ügyének képviseletét" – összegezte a látogatás kiemelt programját Székely Sándor.
     Székely Sándor Jász-Nagykun-Szolnok megyében folytatja útját, vasárnap Pál Éva a Neoton énekese, a pár csepeli jelöltje is aláírásokat gyűjt Törökszentmiklóson, majd Borsod és Szabolcs megyék következnek. Július 28-ig tart a vándorkörút első része, amit augusztus második felében folytat a politikus egészen a Munkás Büszkeség napjáig, 2021. szeptember 11-ig
     A képviselő programja követhető a párt közösségi oldalain, a Facebookon, a Youtube-on az Instagramon és a TikTokon is, akár élőben is.

     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.