2021. június 19., szombat 10:02

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. június 19., szombat (OS) - A magyar dolgozó többet érdemel!

Alacsony bérek, jogi visszásságok, csapnivaló munkakörülmények jellemzik magyarok százezreinek mindennapjait a munkahelyén, és az elmúlt harminc év kormányainak mindegyike cserbenhagyta, kisemmizte a munkavállalókat, de az EU-tagság sem hozta el a bérek felzárkózását a nyugati szinthez. Ordas nagy hazugság, hogy egy átlag magyar bruttó 435 ezer forintot keres; a magyar valóság ennél sokkal rosszabb.
     A Mi Hazánk gazdasági programjának egyik alapja, hogy olyan munkahelyeket teremtsünk, ahol nem a dolgozók kifosztása a cél, hanem egy biztonságot és tisztességes megélhetést biztosító fizetés, megfelelő munkavállalói jogokkal társítva. Ha emberléptékű üzemeket hozunk létre például a mezőgazdaságban és az erre épülő élelmiszeriparban, akkor ez nem vágyálom lesz többé.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese