2021. július 8., csütörtök 11:43

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. július 8., csütörtök (OS) - Elérhetőek az előválasztási induláshoz szükséges dokumentumok

    A nyilvántartásba vett jelöltek augusztus 23. és szeptember 6. között vehetik fel az induláshoz szükséges ajánlóíveket, melyeket szeptember 6-án 10 óráig adhatnak le. Az egyéni képviselőjelölteknek 400, a miniszterelnök-jelölteknek 20.000 érvényes ajánlásra van szüksége. Az előválasztás első fordulója szeptember 18-26., a második fordulója október 4-10. között lesz.

Az előválasztást a hat párt teljes mértékben saját forrásokból és adományokból bonyolítja le, az adományokat a pártok adatvédelmi és pártfinanszírozási megfontolásokból külön gyűjtik.

A jelöltaspiránsoknak az induláshoz szükséges dokumentumokat elektronikus formában, a kijelölt formanyomtatványokon kell benyújtani a jelentkezes@elovalasztas2021.hu címen (az email cím csak július 26-tól élesedik, az OEVI nem tudja fogadni a július 26-át megelőzően beérkezett nyilvántartásba vételi kérelmeket). A nyilvántartásba vétellel kapcsolatban a jelöltaspiránsok az előválasztás honlapján, illetve az info@elovalasztas2021.hu email címen tájékozódhatnak. Az Országos Előválasztási Iroda az előválasztással kapcsolatos állampolgári és sajtómegkereséseket a kerdesek@elovalasztas2021.hu címen várja.

DK
Jobbik
LMP
Momentum
MSZP
Párbeszéd
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.