2021. július 8., csütörtök 12:11

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 8., csütörtök (OS) -

    
"A Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával való együttműködés lehetővé teszi, hogy a szolgáltató szektor a fővároson kívül is megvethesse a lábát, és az oktatás és az infrastruktúra összehangolt fejlesztésével Pécset is feltegye a szolgáltató szektor befektetőinek térképére. A közös projekt olyan páratlan szakmai együttműködést tesz lehetővé, melynek eredményeképpen a magyar gazdaság zászlóshajójaként is emlegetett üzleti szolgáltatások iparág tovább erősödhet a régióban, ezzel hozzájárulhat további új befektetések vonzásához és új munkahelyek megteremtéséhez." – Emelte ki Slomska Monika, a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) elnöke.

"A pécsi önkormányzat kiemelt törekvése, hogy munkahelyeket teremtsen a városban. Fontos célunk, hogy olyan cégeket tudjunk Pécsre csábítani, amelyek képesek a Pécsi Tudományegyetemről kikerülő, magasan képzett és nyelveket beszélő fiataloknak munkát adni. Ezzel vonzó perspektívát tudunk kínálni a számukra, és mindazoknak, akik szeretnének be- vagy visszaköltözni Pécsre. A HOA tapasztalata, szakértelme és hálózati kapcsolatrendszere segítséget nyújt számunkra abban, hogy nagy múltú és gazdag tradíciókkal rendelkező városunkban fenntartható, modern és innovatív munkahelyeket hozhassunk létre" – fogalmazta meg Ruzsa Csaba, Pécs gazdaságért felelős alpolgármestere.

     Kiadó: Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.