2021. július 23., péntek 12:29

Az Ipartestületek Országos Szövetsége közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. július 23., péntek (OS) - Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) az Európai uniós források felhasználásával hiánypótló digitális képzéseket szerveznek országszerte az építőipari kivitelezők és a festő szakemberek számára, hogy támogassák a mikrovállalkozások fejlődését, a korszerű technológia térnyerését az ágazatban. A sajtóeseménynek a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestületének székhaza adott helyet

    A következő állomás 2021. július 23-án, pénteken, Mosonmagyaróváron volt, ahol szakmai programokban gazdag kiállítással várták az érdeklődőket.
Németh László, az IPOSZ elnöke beszédében dicsérte az összefogást, amely a mosonmagyaróvári iparosház kialakítása során valósult meg, valamint méltatta a szakmai partnereket. Az IPOSZ elnöke megemlítette, hogy az SZMTOI – val és az IVSZ-szel közösen megvalósuló pályázatok számos hasznos információval szolgálnak a jövő képzéseivel kapcsolatosan is, hiszen a vállalkozókkal való szoros együttműködés segít feltérképezni a valós digitális kompetenciájukat is. Cél továbbá az is, hogy a jövőben nemzetközi képzéseket is tudjanak szervezni. Az IPOSZ elnöke szerint a jövőben is szükségesek a mikrovállalkozók számára kiírt pályázatok, illetve a vissza nem térítendő juttatások. Az IPOSZ mindent megtesz, hogy felhívja erre a figyelmet a döntéshozóknál.
     Kiadó: Ipartestületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.