2021. július 23., péntek 12:29

Az Ipartestületek Országos Szövetsége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 23., péntek (OS) - Tordai Balázs ipari, digitalizációs vezető a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programmal kapcsolatosan kifejtette, hogy a GINOP-5.3.5-18-2019-00094sz. pályázat az volt a célkitűzés, hogy a kivitelezőket és a tervezőket egymáshoz közelebb hozzák, és a közös munkának ne legyen többé akadálya az alkalmasint eltérő digitális kompetencia. Tordai ezzel kapcsolatban leszögezte: az informatikában is egymásra utaltság van, csakúgy mint az építőiparban.

    Kovács László, az SZMTOI elnöke kiemelte, hogy a GINOP-5.3.5-18-2018-00027sz. program során közel 200 vállalkozó vett részt az ország különböző részein zajló workshopokon. A most kialakult tematikát szeretnék majd az oktatásba is integrálni – tette hozzá.

Winkler Károly, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestületének elnöke röviden beszélt a 2019-ben felújított, és az eseménynek otthont adó, Mosonmagyaróvári Iparosházról, ami közel 200 mesterember sok-sok önkéntes munkája során nyerte el mostani formáját. Az iparosház egyik különlegessége a konferenciateremben található, padlózatba épített, üveggel lefedett vitrin, ahol az ipartestület fontos ereklyéi láthatóak.
     Kiadó: Ipartestületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.