2021. július 23., péntek 13:37

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 23., péntek (OS) - A Nemzetbiztonsági bizottság kormánypárti tagjai ne akadályozzák az igazság kiderülését!

    Ez nyilvánvalóan komoly jelentőséggel bír az igazság felderítésében. Fontos, hogy a magyar állampolgárok megfelelő válaszokat kapjanak az eddig felvetődött kérdésekre, ahogyan elengedhetetlen annak megállapítása, történt-e bárminemű visszaélés az Orbán-kormány részéről.

Válaszokat várunk az alábbi kérdésekre:

· Megvásárolta, illetve használta-e valamelyik hazai szakszolgálat a Pegasus nevű megfigyelőprogramot?
· Adott-e engedélyt az Orbán-kormány jelenlegi igazságügyi minisztere vagy valamelyik hivatali elődje újságírókkal, ellenzéki politikusokkal szembeni titkos információgyűjtésre?
· Adott-e engedélyt Varga Judit beosztottja, Völner Pál parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes újságírókkal, ellenzéki politikusokkal szemben történő titkos információgyűjtésre?
· Tudott-e Orbán Viktor arról, hogy független újságírókat, ellenzéki politikusokat, üzletembereket és ügyvédeket hallgattak le az elmúlt években Magyarországon?
· Jelenleg is tartanak-e a lehallgatások?

Ezúton felszólítjuk a parlamenti bizottság kormánypárti tagjait, hogy ne akadályozzák az igazság kiderülését, és menjenek el a Nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülésére! Ha ennek nem tesznek eleget, akkor azt beismerő vallomásnak értékeljük, ennek nyomán vállalniuk kell a felelősséget.

DK
Jobbik
LMP
Momentum
MSZP
Párbeszéd

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.