2021. július 24., szombat 17:12

A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. július 24., szombat (OS) - A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség Kongresszusa ismételten Farkas Flóriánt választotta a szervezet elnökévé.

    A kongresszusi küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották 5 évre ismételten Farkas Flóriánt a legnagyobb cigány érdekképviseleti szerv vezetőjévé. A szövetség politikai struktúráját a jövőben szervesen kiegészíti egy elnöki koordinációs testület.

A Lungo Drom elkötelezett a kormány politikája mellett, a Fidesz stratégiai szövetségeseként, a magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtése elsődleges eszközének továbbra is a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti, értékeink megvédésének garanciáját továbbra is a Fidesz-KDNP pártszövetség kormányzásában látja.

A baloldal a 2010 előtti állapotok visszaállítására törekszik: a hátrányos helyzetűeket megalázó nyomorba taszítanák, a tisztességes megélhetést biztosító munka helyett az ország eladósodásával szeretnék a hatalmat megszerezni. Feladnák hazánk szuverenitását és veszélyeztetnék a magyarság, így a cigányság jövőjét egyaránt; az újabb és újabb, külföldről diktált és szervezett migrációs hullámmal még nagyobb egészségügyi kockázatnak és súlyos társadalmi feszültségnek tennék ki az országunkat, polgárainkat!

A Lungo Drom meg fogja akadályozni a baloldal előretörését, választási sikerét. Minden eszközzel fel kell lépnünk a bevándorláspárti törekvések ellen és a jóléti társadalmunk megőrzése érdekében!

     Kiadó: "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.