2021. július 24., szombat 17:12

A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 24., szombat (OS) -

    A Kongresszus tárgyalta többek között a gyermekvédelem és a migráció kérdését.

El a kezekkel a gyermekeinktől, a családjainktól! – fogalmazott a Kongresszus. A Lungo Drom elfogadhatatlannak tartja, hogy Brüsszel Magyarországra akarja erőltetni a liberális ideológiáját, és folyamatosan támadja hazánkat, sértve annak szuverenitását.

A Lungo Drom támogatja a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazást és kiáll a gyermekek védelme mellett. A Szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy a cigányság minél nagyobb létszámban vegyen részt a népszavazáson!

A Kongresszus megerősítve korábbi, tömeges illegális migrációval kapcsolatos határozatát kijelentette, hogy elutasítja azt, hogy hazánk bevándorlóország legyen. A magyar családpolitikai intézkedések világszerte nagy elismerést váltottak ki, hiszen a demográfiai problémák leküzdése mindenhol az egyik fő cél. Hazánkban nem a bevándorlás következtében nő a népességszám, hanem a kormány komplex családtámogatási intézkedéseinek köszönhetően.

     Kiadó: "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.