2021. július 25., vasárnap 14:37

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. július 25., vasárnap (OS) - Mi történik az országban? A homofób szélsőjobboldallal együttműködő politikusok mondtak tegnap beszédet a Pride-on. Egyedüliként Székely Sándor független országgyűlési képviselő mondott nemet a  Fidesz melegellenes törvényére az Országgyűlésben pár hete. Soktizezer köszönetet kapott Székely emberektől.

    Székely: "Az LMBTQ szervezetekről semmit sem kaptam. Az úgynevezett szabad magyar sajtó - bár ezer cikket írt a témáról - engem nem szólaltatott meg. Számukra nem létezem, a pártomról, az ISZOMM-ról egy büdös sort sem írnak."

Tegnap egy olyan országgyűlési képviselő mondott beszédet a Pride-on, aki 2018-ban Vona Gáborral tárgyalt választási együttműködésről, valamint most is azt gondolja, hogy a melegellenes törvényt simán megszavazó kirekesztő, homofób, gyűlölettel politizáló Jobbikkal érdemes kormányt váltani.

Valaki magyarázza meg, hogy mi történik. A képviselő közösségi oldalán várja a megfejtéseket.
     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.