2021. július 26., hétfő 16:56

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. július 26., hétfő (OS) - Hoztam is meg nem is - Jobbik a Pride-on

Volner János a Pesti Tv korábbi műsorában már utalt rá, hogy az egykor szebb napokat látott ex-jobboldali párt már annyira beleolvadt a baloldali tömbbe, hogy nem tudja elkerülni a szélsőliberálisok seregszemléjén, a Pride-on való részvételt.
De akadt egy kis bökkenő: a rossz ripacssággal valami 19. század végi marseilles-i kommunista dokkmunkás vezért játszó, álkeménykedő Jakab imázsába a szivárványos vonulás mégsem fért bele. Ezért a népmesékből ismert ősi, "hoztam is ajándékot meg nem is" trükkjéhez nyúlt. A párt egy kerületi önkormányzati képviselőjét küldte ki, szerencsétlennel eljátszatva a boxzsák szerepét. Bereczki Miklóst szétszedték a kommentelők: a liberálisok azért, mert a párt megszavazta a pedofil-ellenes törvényt és "hogy mer így kimenni", a jobboldaliak pedig mint a Jobbiknak a balliberális erők előtti totális kapitulációját értékelték.
Rossz hírünk van Jakabéknak. Lehet, hogy ez a "hoztam is meg nem is" taktika népmesékben, ütődöttnek beállított királyokkal szemben működött, de a magyar választónál nem fog. Ők pontosan tudják, mára hol álltok, hány százezer ember hitét és évtizedes önzetlen munkáját gyaláztátok meg. És erre emlékeztetni fognak Titeket 2022-ben is!

Volner Párt

Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő