2021. július 27., kedd 09:29

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért közleménye
    Budapest, 2021. július 27., kedd (OS) - "Passzold vissza Tesó!" – Eredményesen zárult a tavaszi kampánya Covid-19 és a hőség ellenére iA 2021-es év is nehezen indult, de sem a Covid-19 vírus sem a hőség nem fékezte meg a mobilkampány gyűjtőit. Az idei első félév eredményei: 53 szervezet gyűjtött össze 612 kg telefont. A szervezők köszönik a gyűjtésben résztvevők munkájátNegyedik éve fut a "Passzold vissza, Tesó!" elnevezésű, használt mobiltelefon visszagyűjtő kampány, amelyet a Jane Goodall Intézet, a KÖVET Egyesület az Afrikáért Alapítvány és a Védegylet közösen hirdetett meg.

    A vírushelyzet ellenére is sikerült további gyűjtőpontokat létrehozni, a gyűjtők aktívan mozgósították környezetüket, hogy minél több mobiltelefont adjanak le a gyűjtődobozokba. A gyűjtők munkáját idén tájékoztató webinár és animációs videófilm is segítette, amelyek a KÖVET Egyesület youtube csatornáján megtekinthetők. A kampány támogatója az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
A legeredményesebb gyűjtők eszmei értékű díjakban részesülnek, idén a szervezők két különdíjat is kiosztottak.
A díjazottak listája és további részletek az Egyesület honlapján megtekinthetők.
     Kiadó: KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.