2021. szeptember 3., péntek 12:54

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 3., péntek (OS) - Az MSZP kiáll képviselőjelöltje, Tóth Csaba mellett

        A demokrata ellenzéki szövetség azért jött létre, hogy leváltsa, meghaladja a Fidesz gyűlöletkeltő és megosztására építő politikáját. Ennek érdekében az előválasztáson induló jelöltek többek között azt is vállalták, hogy jelölttársaikkal szemben nem lépnek fel etikátlanul, mert ezzel a Fideszt segítenék.
     Az előválasztás egy tisztességes, demokratikus verseny, amelynek meg kell őriznünk a tisztaságát, ezért az MSZP kiáll zuglói jelöltje, Tóth Csaba mellett és etikai eljárást kezdeményez az Országos Előválasztási Bizottságnál Hadházy Ákossal szemben. Ennek oka, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistái Hadházy Ákos támogatása érdekében tartott kampányeseményükön nyílt provokációt intéztek Tóth Csabával szemben. Az MSZP jelöltjét lóként tüntették fel, amivel megfosztották őt emberi méltóságától, valamint a kukába dobták a környéken található szórólapjait, amivel a nyílt verseny támogatása helyett Tóth Csaba programjának elrejtésére tettek kísérletet.
     Hadházy Ákos a mai napig nem határolódott el a történtektől, pedig azok az ő kampánya részét képezték, ugyanis nemcsak megköszönte az MKKP támogatását, hanem az ajánlóíveket is maga adta át az aktivistáknak.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.