2021. szeptember 10., péntek 16:21

Az Ipartestületek Országos Szövetségének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 10., péntek (OS) - Nyilatkozat! Az elmúlt napokban olyan vélemények láttak napvilágot a minimálbér meghatározása ürügyén, amelyek megkérdőjelezték az eddigi társadalmi párbeszéd rendszer hatékonyságát.Az IPOSZ ebben a kérdésben az alábbi állásfoglalását fogalmazza meg

4.    Az IPOSZ egyértelműen kifejezi azt az álláspontját, hogy az egyéni, családi és mikrovállalkozások modernizálása és hatékonyságának növelése, versenyképességének és foglalkoztatási képességének megőrzése kiemelt célja az elkövetkező éveknek. Ezért támogat minden, ezt a célt megvalósítani akaró európai és magyar törekvést. Különös tekintettel a digitalizálásra, a zöld gazdaságra való átállásra, a technológiai korszerűsítésre.
     Kiadó: Ipartestületek Országos Szövetsége