2021. szeptember 11., szombat 11:14

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 11., szombat (OS) - Sajnos a koronavírus okozta lezárásoknak is vannak áldozatai, akikről a Fidesz és a balliberálisok is hajlamosak megfeledkezni.

    A Mi Hazánk kezdettől fogva felhívta a figyelmet arra, hogy az egészségügyi rendszer ilyen brutális leterhelésének, a szűrővizsgálatok elmaradásának, a nem koronavírusos betegek ellátatlanságának is lesznek áldozatai, és ez most sajnos beigazolódott. Egy ilyen helyzetben a magyar kormány nem magába száll, és nem az egészségügyi rendszer fejlesztésével van elfoglalva, hanem megpróbálja ráerőltetni az oltást a dolgozókra, aminek a következtében szakdolgozók ezrei hagyhatják ott a rendszert, tovább lökve azt a végleges összeomlás irányába. Ez felelőtlenség, bűn, sőt továbbmegyek: tudatos károkozás, hiszen a döntéshozóknak is tisztában kell lenniük azzal, hogy mi folyik valójában a kórházakban.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tiltakozik az oltás kötelezővé tétele ellen: mindenféle zsarolás elfogadhatatlan! Fogjunk össze, és akkor megváltozik az életünk!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.