2021. szeptember 12., vasárnap 09:29

Bana Tibor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 12., vasárnap (OS) - Pártalkuk helyett valódi képviseletet a választókerületben élőknek!

    Pénteken, a Körmenden rendezett előválasztási képviselő-jelölti vita előtt érkezett a hír, hogy az MSZP-P és a Momentum háttéralkujának köszönhetően visszaléptetik a szocialista párt jelöltjét, Ipkovich Györgyöt a momentumos induló javára.

Rendkívül szomorúan fogadtam a hírt, hiszen jómagam egy demokratikus versenyt szem előtt tartó előválasztásra készültem, ahol szerettem volna megmérkőzni Szombathely volt polgármesterével is, aki betegségét követően is kitartóan kampányolt az elmúlt időszakban választókerületünkben.

Sajnálatosnak tartom, hogy a pártok budapesti füstös szobákban meghozott döntései sok szavazót bizonytalanítanak el és sokakban ássák alá a bizalmat az előválasztással kapcsolatban. Ezúton szeretném megkérni a pártokat, hogy ne egymással való mutyizásra vagy rivális pártok kijátszására fordítsák az energiájukat, hanem arra, hogy megtaláljuk azt a jelöltet, aki valódi képviselet tud nyújtani a körmendi-szentgotthárdi választókerületben élők számára 2022 után is.

Köszönöm Ipkovich György eddigi munkáját és sok sikert kívánok neki a továbbiakban! Sajnálom, hogy nem mérkőzhettünk meg.

     Kiadó: Bana Tibor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.