2021. szeptember 13., hétfő 10:52

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 13., hétfő (OS) - A legújabb kutatás szerint megdőlt az a dogma, hogy az oltottak kevésbé fertőznek, hiszen a vizsgálat azt mutatta, hogy ugyanannyi vírus adnak tovább, mint az oltatlanok.

        A járvány terjedését tehát nem feltétlenül lassítja az oltás, ám a Fidesz és a balliberálisok egymással versengve akarják az emberekre erőltetni azt. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely azt vallja: senkit nem érhet hátrány azért, mert nincs beoltva, és az oltások valódi következményeiről kellene teljeskörű információt kapnia mindenkinek, hogy felelős döntést hozhasson a jövőjéről. Nincs más feladat, mint azoknak, akik ellenzik az oltás kötelezővé tételét, és akik vissza akarják kapni az életüket, össze kell fogniuk, és akkor megváltozik az életünk. A Mi Hazánk áll ennek a tiltakozásnak az élére a pártok közül, tarts velünk Te is!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.