2021. szeptember 14., kedd 14:32

A Fidesz közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) - Gyurcsányék az IMF-nek és külföldi hitelezőknek szolgáltatták ki az országot - Reagálás Dobrev Klára (DK) nyilatkozatára

    Azok a Gyurcsányék beszélnek, akik kormányzásukkal csaknem csődbe vitték az országot, megduplázták az államadósságot, a devizaadósság arányát és az ország kiszolgáltatottságát is külföld felé. Gyurcsány és a baloldal kormányzása alatt Magyarország totálisan kiszolgáltatottá vált a külföldi hitelezőknek, az IMF-nek és a Soros-féle spekulánsoknak és elveszítette a befektetők bizalmát. Nemcsak az államot adósították el devizában, hanem a családokat és az önkormányzatokat is. A baloldal 2002 és 2010 között 200 milliárd forintról 7500 milliárdra növelte a családok eladósodását és 200 milliárd forintról 1200 milliárdra az önkormányzatok adósságát. A baloldal kormányzásának a romjait a Fidesz-KDNP takarította el, 2010 óta pénzügyileg és gazdaságilag stabilizáltuk az országot, csökkenő pályára állítottuk az államadósságot, és harmadára csökkentettük a devizaadósság arányát.
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.