2021. szeptember 14., kedd 15:55

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) -

    Nem engedjük, hogy a Gyurcsány-koalíció kárt okozzon az országnak (2.rész)

A Volner Párt meggyőződése, hogy ezt a kérdést nem pártpolitikai érdekek mentén, egyes nyugati országok geopolitikai érdekeit kiszolgálva kell eldönteni. Kizárólag az számít, hogy hazánk felsőoktatásának versenyképességéhez a Fudan Hungary Egyetem létrejötte nagyban hozzájárul. Éppen ezért a Volner Párt a mai napon a Kúriánál megtámadta Karácsony Gergely Fudan Egyetemet támadó népszavazási kérdését, hiszen az nyilvánvalóan sérti az Alaptörvény 8. cikk (3) bekezdésének d) pontját, mely a napnál is világosabban kimondja, hogy nem lehet nemzetközi szerződésből eredő kötelezettségről népszavazást tartani. Azért pedig mindenkitől elnézést kérünk, hogy a baloldali összefogás látszatvezetője akkora lúzer, hogy még azzal sem volt tisztában, milyen kérdésekről nem lehet népszavazást kezdeményezni és melyekről igen. Két pontban mindenkit meg szeretnénk nyugtatni:

1.Nem ez lesz az utolsó, amikor keresztbe teszünk a baloldalnak.

2.Töretlenül hűek vagyunk a Jobbik 2003-as Alapító nyilatkozatához, melynek értelmében elsődleges feladatunknak tekintjük a kommunista utódpártok és a velük szövetségre lépő szélsőséges liberálisok távoltartását a politikai hatalomtól.


     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.