2021. szeptember 14., kedd 16:16

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) - Pályázat Körtvélyes Éva újságírói díjra 2021

    Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület 2021-ban újra újságírói pályázatot hirdet Körtvélyes Éva újságíró emlékére.

A pályázatokat elbíráló kuratórium a díjat annak a magyar újságírónak vagy bloggernek ítéli oda, aki a 2020. november 1. – 2021. október 31. közötti időszakban a mellrák témájában:
a szűrésről, a diagnosztizálásról, a terápiákról, a betegségről, illetve annak bármely vonatkozásáról, vagy a COVID-19 világjárvány fentiekre való hatásáról olyan cikket, blogot publikál(t), vagy rádiós, televíziós, egyéb online anyagot készít(ett),amely tudományos tényeken alapul,és társadalmi hatása és hasznossága következtében nagymértékben hozzájárul a témáról való korrekt és korszerű ismeretanyag széleskörű terjesztéséhez.

A díj összege: nettó 200.000 Forint.
Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, online térben, rádióban, televízióban megjelent anyaggal lehet, pályázónként egy darab beküldött anyaggal. A nyomtatott vagy elektronikus sajtóban megjelent cikkek terjedelme 3000 és 8000 karakter közötti, a rádiókban, televíziós műsorokban, online térben közölt anyagok terjedelme maximum 25 perc lehet.

A pályázatok benyújtási határideje: 2021. november 05.
A részletes pályázati kiírás az egyesület weboldalán olvasható.

     Kiadó: Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.