2021. szeptember 15., szerda 21:15

A Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 15., szerda (OS) - Eredményes volt az Országos Nyugdíjas Fórum. Az időseknek reményt adott a miniszterelnök-jelöltekkel való találkozás.

    A megyei nyugdíjas parlamenteken megválasztott, az időseket képviselő küldöttek és a miniszterelnök-jelöltek találkozásán egyeztették a nyugdíjasok életkörülményeit javító, kiszolgáltatottságukat csökkentő és a társadalmi megbecsülésüket megerősítő tervezett lépéseket.
Az idősek támogatták a "Közös Alap" címet viselő dokumentumban vállalt a nyugdíjasok által régóta szorgalmazott intézkedési terveket. Többek között az éveleji nyugdíjemelésnél a vegyes indexálás bevezetését, az alacsony nyugellátásban részesültek helyzetének soron kívüli rendezését, a nyugdíjak közötti hatalmas különbségek mérséklését és az érintettek és a döntéshozók közötti intézményes kapcsolat létrehozását.  
    
     Kiadó: Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.