2021. szeptember 16., csütörtök 16:29

A Nemzeti Védelmi Szolgálat közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 16., csütörtök (OS) -

    A jövőre nézve feladatul határozta meg az új védett állománnyal kapcsolatos magas szintű munkavégzést, ennek során a megelőzésre történő koncentrálást. Hangsúlyozta a szemléletformálás fontosságát a korrupciós jelenségekkel kapcsolatban, továbbá a XXI. század technikai lehetőségeinek felhasználását a korszerű bűnüldözési munka során.

Dr. Bolcsik Zoltán felidézte, hogy az új rendőri szerv létrehozásával megjelentek az új típusú feladatok is, például említette a kifogástalan életvitel ellenőrzést és a megbízhatósági vizsgálatot, amelyek napjainkban már közismertek, de ehhez kellett az évtizednyi állhatatos munka. Ismertette, hogy a szervezet közreműködik a korrupcióellenes tevékenységgel összefüggő kormányzati feladatokban, előkészíti a korrupció elleni kormányzati stratégiát, továbbá sajtókampányokkal és képzésekkel is felhívja a figyelmet a korrupció elleni közös fellépés fontosságára.

     Kiadó: Nemzeti Védelmi Szolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.