2021. szeptember 20., hétfő 12:59

Az Országos Polgárőr Szövetség közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 20., hétfő (OS) - A Polgárőrség is részt vesz a hétvégén kezdődő Vadászati és Természeti Világkiállítás helyszínein a közlekedés rendjének és a terület közbiztonságának fenntartásában. A szakmai segítségről Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott, Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott és Dr. Túrós András, az OPSZ elnöke állapodott meg Budapesten.

    2021. szeptember 25. és október 14. között rendezik meg Budapesten, a Hungexpo területén az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítást. A vadászatot, a horgászatot és a természetet bemutató monumentális rendezvénysorozat fővárosi központi rendezvényéhez több vidéki város is csatlakozik eseményeivel. A várhatóan sok érdeklődőt vonzó rendezvények megfelelő biztosítása érdekében kérte a kormányzat, a mintegy 65 ezer tagot számláló civil szervezet, az Országos Polgárőr Szövetség segítségét. A találkozón Dr. Kovács Zoltán és Nyitrai Zsolt is elismerően szólt az idén 30 éves születésnapját ünneplő Szövetség munkájáról, amit a települések közbiztonsága és szociális ellátása érdekében tesznek. Dr. Túrós András, az OPSZ elnöke elmondta, szívesen tesznek eleget a felkérésnek, hiszen a polgárőrök elkötelezettek a saját településük rendjének fenntartása és a környezetvédelem mellett, így a Vadászati és Természeti Világkiállítás helyszínein is segítik a rendezők, és a rendőrség munkáját és közreműködnek a közlekedés rendjének és a terület közbiztonságának fenntartásában.
    
     Kiadó: Országos Polgárőr Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.