2021. szeptember 20., hétfő 17:43

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 20., hétfő (OS) - A főváros elegáns lakóparkjaiban is felfedezhető a szemetelés

    Szemétszedési világnap alkalmából a hétvégén lakóparkban és bevásárló központ körül szedtek szemetet a rendszeresen jótékonykodó Szcientológia önkéntes lelkészek Budapest XIII. kerületében.

Számos zsák telt meg pár óra leforgása alatt a bokrok között, szemetes mellett vagy épp óvoda környékén eldobott hulladékokkal.

Egészen meglepő dolgok is előkerültek egy elitnek nevezhető lakópark területén: úgymint serpenyők, hajszárító, használt PCR teszt, feldíszített műfenyő, fél doboz tojás, csomagolt darált hús, csak hogy néhányat említsünk a “szokásos" eldobott szeméten kívül (használt zsebkendő, kólás doboz, sörösüveg, stb.) talált darabokból.

Ha mindenki felismerné, hogy a bolygó a sajátja, és legalább annyiban ügyelne rá, hogy nem szemetel, akkor máris reménytelibb lehetne a jövőnk e planétán. Erre emlékeztet a Takarítási (Szemétszedési) Világnap, mely szükségtelenné is válhatna a jövőben, ha összefogunk a nemszemetelés kérdésében.
     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.