2021. szeptember 22., szerda 10:21

A Magyar Szabványügyi Testület közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 22., szerda (OS) - Szép magyar eredmények a 21. JQA Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzversenyen

    A JQA japán tanúsító szervezet a svájci székhelyű IQNET Nemzetközi Tanúsító Hálózattal közösen – hagyományt teremtve – 2020-ban huszonegyedik alkalommal hirdette meg a Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzversenyt a 7–15 éves korosztály számára, melynek eredményhirdetésére 2021 augusztusában került sor. A Magyar Szabványügyi Testület az IQNet magyar tagjaként jelentős szerepet vállalt a verseny magyarországi meghirdetésében és promotálásában A rajzpályázat egyre növekvő hazai népszerűségét igazolja a magyar részvétel magas aránya, mellyel Magyarország a negyedik legtöbb pályázatot benyújtó ország lett. Örömmel közöljük, hogy az idei díjazottak között ismét több magyar gyermek is szerepel.
A nemzetközi szekció első helyezettjei között négy magyar kislányt (6, 8, 11 és 13 évesek) köszönthetünk, a nemzetközi szekció említésre méltó kategóriájában pedig díjazták két 9 éves, magyar kislány, valamint egy 16 éves magyar fiú rajzát is. Az eredményekről és a nyertes munkákról bővebben az MSZT honlapján olvashatnak.

     Kiadó: Magyar Szabványügyi Testület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.