2021. szeptember 22., szerda 11:26

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 22., szerda (OS) - Az aktuális rendszerváltást hirdető pártok egyik miniszterelnök-jelöltje listázná a cigányokat és a gyerekeit nevelési célzattal üti, általánossá tenné ezt a típusú gyereknevelést. A másik jelölt azon viccelődik, ha hatalomra kerül a jelenlegi miniszterelnököt börtönbe küldi.

    Ti tényleg azon nyekegtek, hogy hogyan lehet majd kifizetni 2021-ben 133 ezer forintos, 360 eurós bért a melósoknak? Tényleg úgy lesz rendszerváltás, hogy a homofób miniszterelnök-jelölt lesz a Belügyminiszter, a gyerekverő cigánylistázó polgármester pedig a kultúra felelőse lesz?

Miközben nem akarjátok érdemben emelni a béreket? Tényleg ez az ajánlat? Tényleg nem rúgjátok ki ezt a két embert a versenyből?

Klára, Gergő, András. Azt hiszitek, hogy tisztességes politikával nem kerülhettek hatalomra? Tényleg azt hiszitek, hogy így megéri hatalomba kerülnötök?

Ez a rendszerváltás? Van határa ennek? Cigányokat lehet listázni, de mondjuk zsidókat már nem? Vagy igen? És a mozgássérültekkel mi lesz? Balkezesek?

Na? Hol a határ? Meddig mentek el?
A teljes írás a képviselő facebok oldalán olvasható.

     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.