2021. szeptember 22., szerda 12:58

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 22., szerda (OS) - Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék eltöröljék a rezsicsökkentést!  - Reagálás a MEKH jelentésére

    A rezsicsökkentés eredményét máig érezni: a  magyar  emberek fizetik a legalacsonyabb energiaárakat Európában. Az uniós fővárosok között Budapesten a legalacsonyabb az áram és a gáz ára. Ne hagyjuk, hogy Gyurcsány és a baloldal eltörölje a rezsicsökkentés eredményeit! Emlékezzünk, hogy a baloldal végig támadta a rezsicsökkentést és ha tehetnék, most is eltörölnék. Ugyanaz a Gyurcsány és a baloldal akar visszakerülni a hatalomba, akik kormányzásuk alatt tizenötször emelték a rezsit, háromszorosára emelték a gáz árát és duplájára az áram árát.  
A baloldal külföldiek kezére játszotta a közműszolgáltatókat és ezzel teljesen kiszolgáltatta nekik a magyar családokat. A sorozatos rezsiemelések miatt 2010-ben ott tartottunk, hogy a fizetésekhez viszonyítva az EU-ban a magyar családoknak volt a legdrágább a gáz, és az áram ára. Miközben a lakosságnak folyamatosan emelték a rezsit, Gyurcsány a saját cégének csökkentette az áram árát. A Fidesz-KDNP kormány volt az első, amely nem sorozatos rezsiemelést, hanem rezsicsökkentést hajtott végre: 25 százalékkal csökkentettük a gáz, az áram és a távhő árát. A rezsicsökkentésnek köszönhetően már 2,2  milliárd forint maradt a magyar családoknál, nyugdíjasoknál, vállalkozásoknál. Ne hagyjuk, hogy Gyurcsány és a baloldal ismét a magyar emberekkel fizettesse Európa legdrágább rezsijét! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.