2021. október 8., péntek 07:38

A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye
    Budapest, 2021. október 8., péntek (OS) - A Szolidaritás Szakszervezet a második fordulóban is Márki-Zay Pétert támogatja.

    A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezete (TSZSZSZ) továbbra is Márki-Zay Pétert támogatja az ellenzéki előválasztás második fordulójában. A szakszervezet Márki-Zay Péterben látja azt a felelős politikust, aki elszámoltatja a Fideszt és visszaszerzi a nemzet vagyonát.Márki-Zay az a polgári politikus, aki bent tartja az EU- ban az országot, bevezeti az eurót, megkezdi a felzárkóztatást az EU valódi szintjére. Munkahelyeket teremt. Új alkotmányt hoz létre. Európai szakszervezeti törvényt biztosít. Megregulázza a szakszervezeteket elnyomó cégeket.Nem, amerikai hitelből osztogat “kortes-nyugdíjat",  nem hitelből kínál adó-visszatérítéseket.Valódi teljesítményekre alapozza az ország jövőjét.A Szolidaritás Szakszervezet,biztos benne, hogy partnere a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) gazdaságfejlesztési programjának legfontosabb elemei is megvalósulhatnak. Ezzel, az ország végre valóban sikeres és irigylésre méltó polgárosodás útjára lép, ahol  jó élni, nincs elvándorlás mint a Fidesz érában. Mindenki megtalálja  számításait saját hazájában. Márki-Zay Péter lehet erre a szükséges garancia. Szakszervezetbarát kormányzással nem csorbítja majd a bérből fizetésből élők jogait.Így, vasárnaptól az egy hetes választás, ezért is ad esélyt Márki-Zay Péternek és jövendő demokratikus, EU barát kormányának. A bérből és fizetésből elő rétegeknek ez elemi érdeke. kozpont@szolidaritas.com  
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.