2021. október 8., péntek 07:39

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye
    Budapest, 2021. október 8., péntek (OS) - A Vállalkozók ismét Márki-Zay Pétert támogatják!

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) az ellenzéki előválasztás, döntő, második fordulójában is Márki-Zay Pétert a Mindenki Magyarországa Mozgalom ( MMM) elnökét, a civilek jelöltjét támogatja, mert kizárólag benne látja a valódi rendszerváltás esélyeit és a 12 év fideszes ámokfutás és nemzeti kleptokrácia felszámolását és a teljeskörű, törvényes elszámoltatást. A hazai vállalkozói réteg szerint 12 év alatt, körülbelül a nemzet vagyonának fele került Fidesz közeli oligarchák kezébe. Ezt kell Márki-Zay Péter majdani kormányának a 2022 április 24.- i választás után felszámolnia és visszavenni a nemzet vagyonát, törvényes megoldásokkal az ország gyarapodására. A Vállalkozók Szövetsége (VSZ), mint a mikro, kis és középvállalkozások hazai érdekképviselete meggyőződéssel hiszi, hogy a vasárnap kezdődő egy hetes voksolás, megmutatja, az ellenzék és a magyar nép erejét és ismét győzedelmeskedik a demokrácia.Újra százezrek mennek leadni voksukat, a településekre kihelyezett sátrakhoz, vagy szavaznak az interneten. Remélhetőleg, egyetlen külföldi (“baráti") titkosszolgálat sem támadja meg újra az on-line rendszert, ezzel segítve a kormányzat további regnálását. Az eredmény meghatározza az ország EU-ban maradását és remélhetőleg távolodni fogunk az összes keleti diktatúrától, a Fidesz halálos ölelését biztosító, vélt barátoktól. A VSZ sok sikert kiván a másik ellenzéki indulónak Dobrev Klárának is. info@vallalkozokszovetsege.com
     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.