2021. október 18., hétfő 09:52

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2021. október 18., hétfő (OS) - Párbeszéd: Gratulálunk Márki-Zay Péternek, a miniszterelnök-jelölti előválasztás győztesének!

        Hisszük, hogy a közös ellenzék által kijelölt politika a változást akarók táborának folyamatos bővülésével tovább erősödik, és 2022 tavaszán a Fidesz igazságtalan, aljas, korrupt rendszerének a helyébe lép. Elkötelezettek vagyunk az ellenzéki egység és a változás mellett, és mindent megteszünk a közös cél eléréséért, az igazságos, szolidáris, zöld Magyarország felépítéséért.
     A Párbeszéd – mint az előválasztás politikai innovátora – ezúton is köszöni a civilek, az aktivisták, a szimpatizánsok, a pártok elmúlt hónapokban végzett emberfeletti munkáját, amelynek eredményeképpen a változást akaró szavazók minden képzeletet felülmúló mértékben nyilváníthatták ki véleményüket, voksaikkal támogatva azokat a jelölteket, akiket a legalkalmasabbaknak tartanak kiállni Orbán Viktor embereivel szemben. Köszönjük továbbá a független sajtó munkatársainak munkáját: az előválasztás valamennyi aspektusát bemutatták, cikkeikkel, kritikáikkal is segítve azt a folyamatot, amelynek révén a közös ellenzék jelöltjei egyértelmű felhatalmazással küzdhetnek majd a NER lebontásáért.

Párbeszéd

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.