2021. október 21., csütörtök 14:13

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. október 21., csütörtök (OS) - A minimálbérről szóló tárgyalások ne a Fidesz bosszúpolitikájáról és Parragh László személyes érdekeiről szóljanak!

    Úgy tűnik, hogy a kormány bevitte a minimálbér emeléséről szóló tárgyalásokra is a Parragh László által kitalált megszorító politikát. Ugyanis a Fidesz most már csak az önkormányzatok kárára tudja elképzelni a legkisebb bérek növelését, mivel 2022-ben is elvenné tőlük az iparűzési adó felét a cégek kompenzálására hivatkozva. Ez a lépés azonban csak a Fidesz önkormányzatokkal szembeni bosszúpolitikájáról és Parragh László személyes érdekeiről szól.

Tisztázni kell, hogy nem azzal van probléma, hogy valaki a vállalkozásokat akarja támogatni, hanem azzal, ha ezt csak egy másik terület kárára tudja elképzelni. Az MSZP szerint a vállalkozások és az önkormányzatok is támogatásra szorulnak, de nem egymás ellenében, ezért teljesen elfogadhatatlannak tartjuk Parragh László javaslatát, amivel a munkáltatók sem értenek egyet.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.